imagotip_becser_grey_m

Coneix-nos

Innovem allò que realment necessites

El nostre propòsit és oferir un producte de valor i un servei. Avui, procurem conèixer detalladament les necessitats dels clients i anticipar-nos amb assegurances i serveis innovadors. Per això comptem amb un gran equip de persones, a més de la col·laboració i el suport de les xarxes de distribució especialitzades. Des del 1983 vam començar en la branca d’assegurances d’automòbil i de mica en mica, vam anar incorporant productes per a particulars i empreses, i vam créixer fins a convertir-nos en una companyia asseguradora multiram No Vida i especialista en servei.

Sòlida i solvent

Becser Assegurances forma part d’un dels principals grups empresarials del país, el Grup Becier, i de Caser Grup Helvetia, un dels principals asseguradors a Europa, amb presència destacada a Suïssa, Alemanya, Àustria, Itàlia, França i Espanya.
Amb un tracte proper, seriós i flexible comercialitzem els nostres productes i solucions asseguradores a través de mediadors d’assegurances de primer nivell al Principat per donar el millor servei als nostres clients.

Coneix les nostres xifres
Andorra la vella
GOOGLE MAPS
ADREÇA

C/ Prat de la Creu, 59 - 65

AD500 Andorra la Vella

Principat d'Andorra

HORARI

OBERT AL PÚBLIC

dilluns a dijous

9:00 a 14:00 h

15:00 a 18:30 h

divendres

9:00 a 15:00 h

MEDIADORS D’ASSEGURANCES

Ens trobaràs les 24h del dia a: oficinadigital.becser.com